У Дніпропетровську співробітники СБУ затримали диверсійну групу "ЛНР", що планувала підірвати міст через Дніпро. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Двох учасників групи правоохоронці затримали на "Кайдацькому" автомобільному мосту через Дніпро, який вони планували підірвати. У диверсантів вилучено три гранати Ф-1 і РГД-5 і 6 запалів до них. У той же день співробітники спецслужби затримали ще двох членів групи, один з яких виявився працівником райвідділу міліції", - наголошується в повідомленні.

У зловмисників правоохоронці вилучили два револьвери, перероблених під бойові патрони, портативні радіостанції, холодна зброя, чотири підроблені паспорти громадян України, комп'ютерну техніку тощо.

Читайте також: На Донеччині затримали контрабандистів з 15 тоннами продуктів

У СБУ повідомили, що затримані визнали свою причетність до вибуху гранати у дворі Амур-Нижньодніпровського районного військового комісаріату Дніпропетровська, вчиненого 12 вересня.

Популярні новини зараз

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

"Також затримані збирали і передали терористам ЛНР інформацію про дислокацію підрозділів ЗСУ, задіяних у контртерористичної операції добровольчих батальйонах та волонтерських центрах", - розповіли в СБУ.

Слідчими СБУ відкрито кримінальне провадження - створення терористичної групи чи терористичної організації. Затриманим оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.