Запорізька військова частина Національної гвардії, 14 вересня уклала угоду з компанією "ТЛ-Строй" на капітальний ремонт приміщень для мешкання особового складу навчального корпусу №1 вартістю 2,33 млн. грн.

Про це пише видання "Наші гроші. Запоріжжя" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

"Перелік запланованих робіт невідомий, оскільки тендер проведено за переговорною процедурою, при якій технічне завдання не оприлюднюється", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Нацгвардійці поласували солдатським кулішем у музеї (фото)

Згідно інформації, переговорну процедуру застосували у зв'язку з особливою ситуацією в країні і нагальною потребою.

Популярні новини зараз

Вибити двері та увірватися до оселі: хто отримав шалені повноваження

Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи

З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

ТОВ "ТЛ-Строй" зареєстровали в жовтні 2014 року, його заснували Євген Олексійович Гладиш та Владислав Сергійович Отрошко. Немає інформації про отримані фірмою раніше держпідряди.

Разом з цим, є інформація про замовлення капітального ремонту дитячого садка в селі Спаське Управлінням капітального будівництва Запорізької ОДА в 2008 році фірмі "Техстроймонтаж-2000" Олега Демченка.

В той же час, особа з ПІБ Отрошко Владислав Сергійович раніше значилася власником і директором ПП "Універсальне агентство Шанс", зареєстрованого по вул. Правди, 50 в Запоріжжі. Тут же зареєстроване і "Техстроймонтаж-2000"

В 2010 році Олега Демченка визнали винним у внесенні недостовірної інформації до актів виконаних робіт при ремонті дитячого садка в селі Спаське. Тоді його оштрафували на 850 гривень.

Також його штрафували на 1,3 тисячі гривень за підроблення документів. Раніше Демченко працював завідувачем лісу Національного заповідника "Хортиця".