У Києві в рамках операції "Акциз-2015" співробітники податкової міліції вилучили у місцевого жителя майже п'ять тисяч літрів алкогольних напоїв на більш ніж півмільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГФС.

У рамках розслідування кримінальної провадження, відкритого за фактом незаконного виготовлення, збуту і транспортування підакцизних товарів, були проведені обшуки в причепі і автомобілі місцевого жителя.

У результаті обшуків були виявлені і вилучені лікеро-горілчані вироби в кількості 417 тетра-паків ємністю 10 літрів кожен, 113 пластикових бочок ємністю 5 л кожна та 200 півлітрових пляшок горілки. Всього було виявлено 4835 літрів алкоголю орієнтовною вартістю понад 532 тисяч гривень.

Крім того був вилучений автомобіль "ГАЗ 2705-415", вартістю 150 тисяч гривень, та напівпричіп, вартістю 300 тисяч гривень. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму майже 983 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Показати ще

Читайте також: В Україні на третину збільшилось виробництво алкоголю

Наразі відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що в Києві в 2015 році анулювали 24 ліцензії на продаж алкоголю і сигарет. Причиною став продаж даних товарів особам, що не досягли 18 років.