Небезпечні знахідки зберігав 24-річний уродженець Ялти в орендованій квартирі. Він також обґрунтовано підозрюється у викраденні автомобіля в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ міста Києва.

Правоохоронці, під час обшуку в квартирі, виявили та вилучили гранату РГД-5, споряджену запалом, корпус гранати, запали до гранат і пістолет. Молодий чоловік відмовився давати будь-які пояснення співробітникам міліції.

Слідство з'ясовує, звідки у чоловіка зброя і боєприпаси, а також з якою метою він їх зберігав. Вилучений арсенал направлено на проведення експертизи.

На місці події працювали співробітники слідчого відділу Оболонського райуправління, Департаменту карного розшуку МВС та експерти-вибухотехніки.

Популярні новини зараз

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою

Показати ще

Читайте також: У Дніпропетровську затримали банду з арсеналом зброї (фото)

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

У ході слідства правоохоронці встановили, що чоловік є фігурантом ще одного кримінального провадження. Його підозрюють у викраденні автомобіля Range Rover. Злочин скоєно наприкінці травня цього року. За даним фактом також розпочате кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне заволодіння транспортним засобом". За скоєння цього правопорушення йому загрожує позбавлення волі на срок до п'яти років в'язниці.