У столиці з 18 до 20 вересня частково перекриють рух транспорту проспектом Перемоги у напрямку центру міста. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Протягом суботи та неділі буде повністю перекрито рух проспектом Перемоги біля Шулявського шляхопроводу. Це пов'язано із виходом з ладу та необхідністю заміни газових засувок.

Крім того, з 16:00 18 вересня до 18:00 20 вересня будуть відключені тролейбусні лінії від електроживлення (маршрут № 5 і № 7).

Також заплановане припинення подачі газу підприємствам і організаціям, які попадають у зону проведення аварійних робіт.

"Враховуючи, що існує потенційна загроза виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, ми ставимо вимогу до усіх профільних служб вжити заходів, аби уникнути подальшого розвитку аварійної ситуації. Ми мобілізували всі ресурси і, сподіваюся, до вечора неділі, 20 вересня, завершимо всі відновлювальні роботи", — зазначили в повідомленні прес-служби.

Популярні новини зараз

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Перспективи похмурі: як Україна планує вийти з енергетичного глухого кута

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

Показати ще

На час проведення робіт буде забезпечено цілодобове чергування представників інженерних служб біля газових колодязів на просп. Перемоги, а також цілодобове чергування пожежного автомобіля та взводу "Київської служби порятунку".

Читайте також: На оренді землі Київ щороку втрачає мільярд - Сергій Думчєв

Зараз розробляється тимчасова схема руху, встановлюються необхідні дорожні знаки та знаки маршрутного орієнтування на ділянці від вул. Гарматної до вул. Янгеля. Схему об'їзду ділянки буде оприлюднено найближчим часом.