Глава контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України (КДК ФФУ), депутат міської ради Іллічівська Денис Манів покінчив життя самогубством.

Про це пише Думская.net.

Як повідомляється, трагедія сталася в середу, 16 вересня, о 8:30 ранку. Депутат застрелився з власної мисливської рушниці.

У той же час прес-службі ГУМВС України в Одеській області повідомили, що правоохоронці Іллічівського міського відділу міліції встановлюють причини смерті чоловіка.

"У 09.15 в чергову частину Іллічівського МВ надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що за місцем проживання виявлено труп 34-річного господаря з вогнепальним пораненням голови", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Читайте також: У Києві чоловік застрелився з мисливської рушниці

Правоохоронці встановили, що загиблий є жителем Іллічівська і депутатом міської ради "Депутатська група з Іллічівська". Його дружина вранці повела дітей в садок, а коли повернулася, знайшла тіло свого чоловіка.

Відзначимо, Денис Манів очолював КДК ФФУ з березня 2015 року. Він також був обраний до міськради за списком "Партії регіонів". Працював директором юридичної фірми "Імператор", засновником якої і був.