Благодійний фонд "Громадська ініціатива жителів Кривбасу" побудував другий мобільний банно-пральний комплекс, який буде переданий до Дня танкіста - 12 сентября військовослужбовцям 17-ї окремої гвардійської Криворізької танкової бригади, що знаходяться в зоні АТО. Про це повідомили в прес-службі Благодійного фонду.

Сьогодні, з 12:00 до 19:00 МБПК буде стояти на пр.Карла Маркса поруч з театром ім.Шевченка для того, щоб жителі та гості міста могли зробити свій внесок у спільну добру справу.

"Ви можете приєднатися до акції і принести засоби особистої гігієни, а також миючі засоби, які будуть доставлені в зону АТО разом з даними мобільним банно-пральним комплексом", - повідомили організатори благодійної акції.

Читайте також: Опозиційний блок переїжджає з Дніпропетровська до Кривого Рогу

У Фонді подяку Жовтоводський координаційному центру оборони і допомоги армії України за виконаний капітальний ремонт двигуна і ходової частини машини. Комплекс виготовлений з дотриманням всіх технічних вимог і розміщується на базі термоконтейнера, встановленого на шасі автомобіля КрАЗ.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Частина термоконтейнера обладнана під мобільний банний модуль, в якому передбачена можливість нагріву води з використанням в якості твердого палива, так і за рахунок встановленого електронагрівача. Мобільний банний модуль розрахований на одночасний прийом душа 4-х чоловік. Таким чином, МБПК має можливість обслуговувати близько 100 осіб на день. Також обладнано відділення для прання, сушки та прасування натільної білизни та одягу.