Сьогодні під будівлею обласного господарського суду відбувся мітинг медиків і пацієнтів санаторію "Лермонтовський", які протестують проти спроб Міністерства Юстиції виселити санаторій - повідомляє "Южный курьер".

Більше ста людей зібралися на акцію під будівлею обласного господарського суду. Міністерство Юстиції планує виселити санаторій з приміщень, які він займає вже більше ста років. Саме в цьому полягає суть позову, який Мінюст подав відразу в кілька судів.

"Вчора на територію санаторію увірвалися близько 40 осіб. Виганяючи з будівлі відпочиваючих і лікарів, вони намагалися силовим шляхом захопити санаторій. Це були співробітники виконавчих служб Приморського і Суворовського районів, посвідчення більшості з них були прострочені. Вони сказали, що їм нібито дано вказівку зверху і вони її виконують. Нагадаю, що виконавча служба підпорядковується Мінюсту "- відзначає директор санаторію Дмитро Антіпов.

Читайте також: В Одесі побилися "самооборонівці": є постраждалі (фото)

Зауважимо, що за підсумками вчорашньої спроби рейдерського захоплення санаторію вдалося з'ясувати, що були присутні там співробітники виконавчої служби Київського району Одеси.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, на засіданні господарського суду розглядається суперечка про приналежність декількох об'єктів нерухомості на території санаторію "Лермонтовський". Представник позивача наполягає на передачі цих об'єктів у власність Міністерства Юстиції.