У Криму невідомі продовжують розбирати злітну смугу Багеровського аеродрому. Про це повідомив Крим.Реаліі.

Про те, що замовник і частково виконавці - громадяни Російської Федерації, говорить той факт, що на аеродромі в Багерово працює техніка з російськими номерами.

"Працюють машини з регіонів 71, 69, 77 (Тульська область, Тверська область, Москва). Це говорить про те, що це просто мародерство приватних осіб. Замість того, щоб відновлювати транспортну інфраструктуру Криму, росіяни грабують її - значить, вони самі не вірять, що вони тут надовго", - повідомила мешканка селища міського типу Багерове.

Читайте також: Порожні пляжі Феодосії: провал сезону в Криму (фото)

Вантажні автомобілі з бетонними плитами характерною товщини в п'ятниці 21 серпня були помічені біля прохідної Керченського рибного порту, в черзі на паром, що слідує в Російську Федерацію.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Нагадаємо, що військовий аеродром і авіабаза в смт Багерове неподалік від Керчі існували до 1998 року. Тут розташовувалася одна з трьох найбільш великих злітно-посадочних смуг в Україні, яка була реконструйована в 1980-х роках як резервна смуга для приземлення космоплана радянської багаторазової транспортної космічної системи "Буран".