З 19 жовтня приймають заяви для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади керівника Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Конкурс відбудеться у відповідності до порядку проведення відбору керівників особливо важливих для економіки підприємств, інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Комісія після заслуховування конкурсних пропозицій відбире ві двох до п`яти фіналістів, кандидатури яких передасть комітету з призначень Мінекономрозвитку, який після розгляду на своєму засіданні, обере переможця.

Заяви для участі в конкурсі прийматимуть до 9 листопада включно.

Нагадаємо, конкурс з вибору керівника аеропорту "Львів" провалювався уже двічі. Вперше на початку року, оскільки один з кандидатів, що не пройшов до наступного етапу відбору, подав позовну заяву до Дніпропетровського окружного адміністративного суду, який призупинив рішення міністерства про проведення конкурсу. А вдруге – у вересні, коли комісія Мінінфраструктури, яка розглядала документи кандидатів на посаду, з 13 осіб змогла вибрати лише одного претендента.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Читайте також: Американець намагався підкупити прикордонників у львівському аеропорту

Додамо, цьогоріч у квітні в.о. гендиректора аеропорту "Львів" призначено було колишнього топ-менеджера МАУ і "Авіаліній Харкова" Дмитра Шинкарчука.

У вересні ж працівники аеропорту "Львів" висловили недовіру усьому керівному складу підприємства та вимагали відсторонити їх від займаних посад.