Глава Одеської області та заступник держсекретаря США підписали меморандум про співпрацю.

У вівторок, 21 липня, Михайло Саакашвілі і Вільям Броунфільд підписали угоду про реалізацію проектів міжнародної техдопомоги, передає РБК-Україна.

США допоможуть Одесі у проведенні реформ на митниці, у сфері адміністративних послуг, а також у наданні безоплатної правової підтримки волонтерам і в активній боротьбі з корупцією.

Читайте також: В Одесі вночі Саакашвілі демонтував паркан на приватний пляж (відео)

"По-перше, ми будемо підтримувати антикорупційну команду губернатора в створенні таких нормативно-правових документів, які б унеможливлювали корупцію. Ми також допоможемо губернатору встановити відкритий і прозорий порядок набору кадрів на роботу. Ми будемо працювати з командою губернатора і в питаннях залучення громадянського суспільства до всіх заходів по боротьбі з корупцією. По-друге, ми домовилися про співпрацю в питанні підготовки нової патрульної служби Одеси. Для цього ми привезли кращих каліфорнійських поліцейських ", - заявив Вільям Броунфільд.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Крім цього, американські поліцейські з Каліфорнії, які зараз тренують одеський патруль, відзначили, що Одещина нагадує їм південний берег рідного штату.