В окупованому Дебальцеве (Донецька область) відкриють "приймальню Путіна". Її відвідувачам обіцяють, що їх послання будуть передані "особисто президенту Росії".

Про це повідомила секретар Дебальцевського міського відділення громадської огранізації "Донецька республіка" Тетяна Очаповська.

Читайте також: Російський мільйонер може очолити "Укрнафту"

"У кожного з нас, як і у всього населення "ДНР", з'явилася можливість звернутися зі своїми питаннями безпосередньо до Володимира Путіна. Звертаємо вашу увагу на те, що російському Президенту небайдужа доля народу "ДНР". Тож запрошуємо всіх, хто хоче звернутися до Володимира Володимировича Путіна, підійти в 212 кімнату адміністрації міста або в 4 кімнату УПСЗН для складання звернення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про видачу російських паспортів у невизнаних "республіках". Однак, всі документи, отримані громадянами на окупованій території матимуть юридичну силу тільки в "ДНР" і "ЛНР". Такі паспорти не визнають навіть в Росії.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Якщо ж говорити про нову "приймальню", то заклад працюватиме лише два дні. Цікаво, скільки при таких розкладах "особистих заяв до президента" вийде за межі дебальцевського району.