У Чернігові кандидат в депутати від партії "Укроп" Геннадій Кобран роздавав безкоштовні продукти в рамках передвиборної агітації, повідомляє громадська мережа "Опора".

На території 205 виборчого округу поставили п'ять наметів, в яких пенсіонерів пригощали гарячими стравами та роздавали сухі продукти харчування. Усі бажаючи могли прийти за харчами, маючи при собі пенсійне посвідчення.

Охочих поїсти була дуже велика кількість, внаслідок чого створилася величезна тиснява. Пенсіонери почали сваритися у черзі, деякі навіть застосовували фізичну силу.

"Перед наметами в години видачі продуктів харчування утворюються великі черги і в натовпі є велика напруга. По різних відомостях, в різних наметах різні склади продуктових наборів, зокрема, можуть бути: рис, гречка, масло, цукор, мука, консерви. Продукти видають за наявності пенсійного посвідчення", - зазначено в повідомленні Опори.

Читайте також: У Тернополі в газетах друкують списки тих, хто ховається від мобілізації

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Вибори у Верховну Раду в Чернігові відбудуться 26 липня. Фаворитами виборів вважаються Геннадій Кобран із "Укропу" та керівника Державного управління справами Сергія Березенко.