Терористи сьогодні здійснили 40 атак на бойові позиції українських військових на сході країни. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Бойовики використали "Гради" для обстрілів Нижнього, потім вони продовжили наносити вогневі удари по інших населених пунктах Луганщини.

Декілька разів з 82-мм та заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів бойовики гатили по Золотому й Новотошківському. Окрім того, з гранатометів обстріляли Кримське.

Матеріал по темі: У пенсіонерки на Донбасі вилучили 25 кілограмів вибухівки

Артилерийський вогонь із заборонених калібрів та озброєння, танків бив по Піскам, Опитному та Водяному. Біля Мар'їнки позиції бійців АТО обстрілював снайпер,гранатомети та міномети.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Найбільш напружена ситуація спостерігається біля Артемівська. Там під вогонь потужних артилерійських систем калібру 152 мм та 120-мм мінометів потрапили Луганське, двічі Лозове. Терористи обстріляли житлові квартали Новозванівки з артилерійських снарядів калібру 122 мм.

По оселях в Опитному стріляв танк бойовиків. Також бойовики сьогодні відновили обстріли Авдіївки Донецької області. В результаті поранений мирний житель. Бійці повідомляють про кілька попадань по житлових будинках. Протягом 20 хвилин сепаратисти били по позиціях українських військових з 120-міліметрової артилерії і танків.

Нагадаємо, що двоє військових загинули, троє поранені за добу на сході України.