У районі населеного пункту Очеретине пошкоджений магістральний газопровід Краматорськ-Донецьк. Причиною цього став тривалий обстріл бойовиків з важкої артилерії. На місці події триває пожежа і видно полум'я заввишки 50 метрів.

Про це повідомляє прес-секретар "Укртрансгазу" Максим Белявський на своїй сторінці в Facebook.

Зараз, за ​​його словами, персонал локалізує пошкоджену ділянку газопроводу.

"Газопостачання міст Волноваха, Маріуполь, Бердянськ буде призупинено на термін проведення ремонтних робіт. З моменту припинення бойових дій орієнтовно 1,5-2 доби ", - повідомив Белявський.

Прес-секретар підкреслив, що надзвичайна ситуація не вплине на транзит природного газу до Європи. Про відновлення роботи газотранспортної інфраструктури повідомлять додатково.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Читайте також: Вночі в Одесі прогриміли два потужні вибухи

Нагадаємо, сьогодні після 2 години бойовики в Луганській області підірвали залізничну колію на перегоні Попасна-Роти в декількох кілометрах від лінії розмежування. По цих шляхах поїзда доставляють вугілля на Вуглегірську ТЕС. Вибухівку заклала диверсійно-розвідувальна група терористів. В результаті пошкоджено близько 300 метрів шляху. На місці працюють ремонтні бригади і співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Відновлювальні роботи ускладнюються тим, що підходи до залізничної колії в багатьох місцях заміновані. Рух планують відновити завтра.