Під час ліквідації пожежі на нафтосховищі в селі Крячки Васильківського району під Києвом загинуло троє пожежників.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму Twitter.

"На жаль, знайшли тіла трьох загиблих МНСників... Хлопці загинули, безстрашно борючись з вогнем. Честь і пам'ять!" – написав він.

Перед цим прес-служба Головного управління МВС в Київській області повідомила про двох загиблих пожежників. Проте відомство поки не називає імена загиблих.

Також Аваков зазначає, що наразі відомо про 12 постраждалих. Серед них семеро рятувальників, які лежать з травмами у лікарні. Ще двох вважають зниклими безвісти.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Читайте також: Із двома пожежниками втратили зв'язок у вогні - Аваков

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі людей під час пожежі за статтею "порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд". Наразі триває досудове слідство.

Секретар Ради нацбезпеки Олександр Турчинов заявляє, що викиду шкідливих речовин в повітря, які можуть загрожувати життю чи здоров'ю людей, немає.

Глава Укргідрометцентру Микола Кульбіда наголосив, що киянам не загрожує насування хмари диму від масштабної пожежі. Він, за його словами, може поширитись у напрямку Білої Церкви, Васильківського та Миронівського районів.