Районний суд Запоріжжя заарештував жительку Сніжного, яка проводила розвідувальні роботи для терористів ДНР. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

"Зловмисниця здійснювала збір інформації про кількість, дислокації та рух бойових підрозділів Збройних сил України на території Донецької, Харківської та Запорізької областей. Метою такої діяльності була підготовка та здійснення терактів і координація артилерійських ударів з важкого озброєння", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Правоохоронні органи затримали сепаратистку в Бердянському районі області 3 червня.

Наступного дня її повідомили про підозру в участі в терористичній організації. Міліція з'ясувала, що з жовтня 2014 року і по квітень 2015 вона була лідером різних терористичних угруповань, наприклад, "Оплоту".

Матеріал по темі: Урядовцеві "ДНР" силовики не дали втекти до Росії

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що 29 травня Служба безпеки затримала терористів, які готували теракти в Дніпропетровській області і напади на бійців АТО і добвовольців. В СБУ відзначили, що під час проведення обшуків приміщень зловмисників вилучили п'ять гранат "РГД-5", вогнепальну зброю та боєприпаси, комп'ютерну техніку з матеріалами, які свідчать про протиправну діяльність затриманих. А також засоби зв'язку для координації з бойовиками.