Виконавець В'ячеслав Рибіков, який має російське громадянство, і американка Брія Блессинг презентували кліп на пісню "Вірю". Про це повідомляє Сultprostir.

Відео спрямоване на критику війни. Рибіков повідомив, що це його перша авторська українська пісня. Режисерську роботу виконав Віктор Скуратовський, кліпмейкер і колишній бас-гітарист групи "Друга ріка".

"Так розпорядилася доля, що ми з Брією переїхали жити в Україну. Я багато років прожив у Донецьку, а вона у Львові. Здавалося б, що нас може зв'язувати? Любов до України. У мене, як і раніше, багато рідних і друзів у Росії, яких я люблю і не залишу, незважаючи на все, що відбувається. Я, російський українець, вирішив присвятити пісню Україні та її народу", - розповів Рибіков.

Співак познайомився з американською співачкою на зйомках проекту "Голос країни", де він брав участь. Брія Блессинг народилася в Техасі, але на початку 1990-х, коли їй було 13 років, родина дівчини переїхала жити в Україну. Батьки співачки – християнські місіонери.

Матеріал по темі: Клавішник "Океану Ельзи" стане татом втретє

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нагадаємо, що Рибіков представляв Україну на "Новій хвилі" в Юрмалі 2014 року,де заспівав пісню "Верше,мій верше" разом з Джамалою. Співак посів третє місце на фестивалі.