Сьогодні терористи продовжили порушувати Мінські домовленості та протягом дня атакували українських військових. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики обстрілювали Щастя з автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та мінометів різних калібрів, зокрема 120 мм. У першій половині дня сепаратисти атакували бійців АТО в районі Мар'їнки. Для обстрілів використовували міномети калібру 120-мм і гранатомети.

В районі Широкино працювали снайпери терористів, протягом дня ворожий вогонь відкривали з артилерійської зброї калібру 122 мм та мінометів. Позиції українських військ в районі Гранітного бойовики обстріляли з протитанкових ракетних комплексів.

Матеріал по темі: Терористи з мінометів обстріляли місію ОБСЄ під Щастям

В Азовському морі неподалік Маріуполя за невстановлених поки що причин підірвався катер Державної прикордонної служби України. За попередньою інформацією на борту катера перебувало вісім осіб. Постраждалим надається допомога у лікарні Маріуполя. Обставини вибуху уточнюються.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

В районі Щастя терористи провели атаку на спеціальну моніторинову місію ОБСЄ. Постраждалих немає в результаті атаки. В Азовському морі в районі Маріуполя взірвався катер, на якому перебували вісім прикордонників. Один з них помер, іншим надають допомогу.

Терористи продовжують вести повітряну розвідку на сході України. На Донеччині над населеним пунктом Валерьянівка збили ворожий розвідувальний безпілотник.