Лідер популярної групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук візьме участь у благодійному концерті-аукціоні на підтримку пацієнтів Центру онкогематології та трансплантації кісткового мозку НДСЛ "ОХМАТДИТ".

Зірки вітчизняної естради пожертвували власними речами і виставили їх як лоти на аукціоні. Святослав пожертвував своєю улюбленою гітарою, поставивши на ній автограф.

Також до благодійного заходу долучилися гурти "АCCА", Bahroma, "Табула Раса", "Гапочка", "Тінь Сонця". Серед учасників буде і дитяча група київської рок-школи.

Нагадаємо,що Святослав Вакарчук започаткував власний фонд – "Люди майбутнього" у 2009 році.

"Слава створив його для того, щоб втілити свої соціальні ініціативі. Я знаю точно, що вони проводять різні акції для розвитку освіти серед молоді та благодійні розважальні акції для дітей. Він завжди дуже переживає за те, щоб в Україні була інтелектуально розвинута молодь і сприяє цьому", - розповів "Знай" активний член фан-клубу гурту Андрій.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Матеріал по темі: Екс-гітарист "Океану Ельзи" записав дебютний міні-альбом

Нагадаємо, що в рамках проекту вже реалізували соціальні акції "Створення безпечного середовища для молоді в Україні" (2006 рік), "Книга творить Людину" (2007 рік), "Книга творить Людину – Людина творить Країну" (2009 рік) та інші.