У Дніпропетровську 29 травня Служба безпеки затримала чотирьох зловмисників. Вони готували фізичну розправу над волонтерами та членами добровольчих батальйонів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Терористичну групу очолював 39-річний співробітник однієї з приватних охоронних структур Дніпропетровська. Його позивний "Мауглі".

Іншими затриманими зловмисниками виявились ветеран спецназу і керівник федерації карате. Вони є членами "Союза советских офицеров".

Читайте також: Урядовцеві "ДНР" силовики не дали втекти до Росії

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Зв'язковим із ватажками терористичної організації "ЛНР" був 23-річний бойовик. Він брав участь у незаконних збройних формуваннях на Луганщині. Потім його таємно заслали до Дніпропетровська у лютому цього року під виглядом переселенця.

Прес-служба спецслужби зазначає, що терористична група отримала від бойовиків на прізвиська "Саїд" та "Остап" список громадських активістів, членів "Правого сектора", а також добровольчих батальйонів. Вони мали організувати фізичне знищення патріотів. Також група мала вчинити теракти у Дніпропетровську.

У СБУ наголосили, що під час проведення обшуків помешкань зловмисників вилучили п'ять гранат "РГД-5", вогнепальну зброю та набої, комп'ютерну техніку із матеріалами, що свідчать про протиправну діяльність затриманих, а також засоби зв'язку для координації з бойовиками.