28 травня із 18:00 терористи з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному. У Станиці Луганській бійці запобігли диверсії проти мирного населення.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку загарбники використовуючи 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети гатили по Піскам, Опитному, Мар'їнці. Застосовувалась і стрілецька зброя", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Маріїнці працював снайпер терористів - штаб АТО

У Луганській області, використовуючи переважно гранатомети, терористи стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 та Трьохізбенці.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

На Артемівському напрямку вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по населеному пункту Кірове. Після опівночі на цьому напрямку було тихо.

У Станиці Луганській сепаратисти планували диверсію, яку українські військові змогли успішно запобігти.

"28 травня у Станиці Луганській група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують привести в дію вибухонебезпечний предмет під час великого скупчення людей, які хотіли провести там зібрання з вимогою відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст", - розповів речник АТО Леонід Матюхін.

Сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений із 120 мм міни. Теракту вдалося уникнути.