Американець Танішк Абраам закінчив коледж у віці 11 років. Він отримав три дипломи молодшого спеціаліста в American River College в Сакраменто. Хлопчик вивчав математику, природничі науки та іноземну мову.

Як написав Абраам у своєму Twitter, він відчуває "приголомшливе почуття", оскільки завершив свої перші кроки на шляху до великої мети. Танішк хоче в майбутньому стати медиком-дослідником і лауреатом Нобелівської премії. Також він хоче бути президентом США. Зараз він планує отримати ступінь бакалавра.

"Ми зробили це як сім'я, як команда", - зазначає мама вундеркінда.

Танішк додає, що просто слідував своїй пристрасті до навчання, яка й привела його до успіху.

Читайте також: Темний шоколад ідеальний засіб проти сонливості

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Абраам прославився ще в минулому році. Він тоді став одним з наймолодших випускників старших класів середньої школи. Президент США Барака Обама відправив вундеркіндові лист з поздоровленнями.

В університет Сакраменто Танішк Абраам був офіційно прийнятий в 9 років. Батьки вундеркінда тоді розповідали, що їх син почав проявляти неймовірні здібності ще в дитсадку. В 4 роки юного американця прийняли в організацію, яка об'єднує людей з високим рівнем інтелекту. Вже до 7 років, коли його однолітки тільки зібралися в перший клас, Танішк вже встиг освоїти всю шкільну програму і на відмінно здав всі іспити.