В Україні започаткували премію для хіп-хоп-музикантів Pidbit Awards. Першу церемонію нагородження планують провести в кінці цього року.

Про це повідомляє Сultprostir.

Організатори зазначають, що головне завдання для них – підштовхнути до масового створення якісного музичного продукту. Творці Pidbit Awards вважають, ця премія стимулюватиме виконавців шліфувати свою майстерність, щоб в майбутньому потрапити до списку кращих.

Pidbit Awards 2015 матиме десять номінацій. Крім класичних категорій "Кращий виконавець", "Альбом року" та "Пісня року", у списку є також "Краща обкладинка альбому" і "Краща студія звукозапису". З червня по серпень на сайті Pidbit Awards кожен бажаючий зможе запропонувати свого претендента на перемогу в кожній з номінацій.

Читайте також: Українець став вокалістом британського рок-гурту

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

У вересні журі конкурсу вибере по троє кандидатів у кожній номінації. Вже в кінці року відбудеться нагородження кращих. Воно проходитиме у вигляді концертної церемонії.

Pidbit Awards це проект від творців спільноти українських реп-виконавців "ПідБіт". Вона вже існує 6 років і включає в себе, окрім сайту, онлайн-радіостанцію "Pidbit".