У Севастополі вбили 25-річного поліцейського, екс-беркутівця, який брав участь у побитті демонстрантів взимку 2014 року в Києві. Вбивство сталося ще 1 травня. У поліцейського на вулиці стався конфлікт з двома відвідувачами нічного клубу "Батерфляй", які побили його до напівсмерті.

Машина швидкої допомоги їхала більше години до місця злочину, в цей час стан побитого погіршувався.

"У першій міській лікарні, куди доставили потерпілого, чергувала молода лікар - всі досвідчені фахівці святкували. Вона відправила Дмитра до відділення неврології - в палату інтенсивної терапії, - за словами родичів, це обдерте приміщення, де знаходилося також декілька пенсіонери", - повідомляє "Четверта влада".

Відомо, що екс-беркутівець провів три дні в палаті, його стан щодня погіршувався, він скаржився на сильний головний біль і блювоту. На третю добу у Дмитра почався набряк мозку, і він впав у кому, з якої вже не вийшов.

Читайте по темі: У Криму будуть карати за виконання гімну Севастополя на українському

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Родичі поліцейського вважають, що причиною смерті стала недбалість лікарів і їх байдужість - за словами матері загиблого, медики заметушилися тільки після вказівки високопосадовців.

Нагадаємо, що цей же беркутівець під оплески місцевих жителів першим виходив з автобуса, коли повернувся після подій на Майдані.