Вечір та ніч з 23 на 24 травня, терористи, використовуючи різні види озброєння, продовжували обстрілювати мирні населені пункти та нищити інфраструктуру Донбасу.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"О 18:00 в районі Ленінського – Нелипівки, наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальної групою російсько-терористичний найманців. Бій тривав пів години. Злочинці, отримавши гідну зустріч, тікали до своїх позицій, залишаючи на землі плями крові та інші мокрі сліди", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Волонтери зібрали для АТО літак, який простояв в ангарі 12 років

Також бойовики із гранатометів та зенітних установок стріляли по Золотому, Кіровому, Ленінському, Красному Пахару. А з 120 мм мінометів вели вогонь по Троїцькому.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На Луганському напрямку незаконні збройні формування з артилерії, гранатометів, мінометів та великокаліберних кулеметів увечері та вночі стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Жовтому.

На Донеччині бойовики вели вогонь по Піскам, Мар'їнці, Старогнатовці, Красногорівці. Декілька разів з 122 мм артилерії стріляли по коксохімічному заводі в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку сепаратисти порушували тишу три рази з стрілецької зброї та автоматичного гранатомета, обстрілявши Широкине.

"Безпілотники противника було помічено у небі над нашими позиціями 14 разів переважно на Луганському та Маріупольському напрямках" - підсумовує речник АТО Леонід Матюхін.