Співробітники СБУ в Краматорську викрили протизаконний бізнес з надання сексуальних послуг та затримали його організаторів – сімейну пару. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Правоохронці встановили всіх учасників злочинної групи, куди входили також працівники мережі розважальних закладів міста.

Подружжя розпоряджалось п'ятьма дівчатами. Главою секс-бізнесу була 34-річна місцева жителька, яка займалася організацією з надання клієнтам інтимних послуг. Її чоловік розвозив підопічних за адресами і потім забирав назад. "Ескорт" виїжджав як на квартири до замовників, так і в сауни, лазні та інші подібні заклади, працівники яких брали участь у підборі клієнтів.

"Стандартна такса послуг становила 600 гривень за годину. З них 450 гривень подружжя забирало собі, а 150 - віддавало дівчатам. Штат співробітниць секс-підприємства складався з 5 жінок, мешканок Краматорська віком від 19 до 30 років. Серед них були як вихідці з сімей, які потрапили у складні життєві обставини, так і охочі заробити заміжні жінки з дітьми", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві затримали продавця українських секс-рабинь

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Такий бізнес існував протягом трьох місяців. У чоловіка та дружини було по два авто, на яких вони доставляли дівчат за місцем виклику.

"Фігурантам загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі", - повідомив виконуючий обов'язки начальника обласного главку міліції Павло Свір.

Нагадаємо, то 16 травня прикордонники Волинської області затримали 38-річного громадянина Польщі, який намагався вивезти трьох українок для сексуального рабства.