Депутати від фракції "Самопоміч" Оксана Сироїд і Семен Семенченко зустрілися з бійцями під відкритим небом у Маріупольському аеропорту. Вони поспілкувалися з військовими відразу після похорону добровольця батальйону "Донбас" Костянтина Малухіна, псевдонім "Мар'ячи".

Про це повідомляє AGRIMPASA.

Бійці АТО поставили кілька запитань нардепам. Їх цікавило, як довго в Раді будуть "сидіти агенти Кремля" і коли в країні введуть воєнний стан.

Військовослужбовці обурювалися планами "демілітаризації Широкиного". Вони заявили, що не залишать свої позиції, "чий би злочинний наказ це не був". Бійці критикували дії влади і висловлювали ідеї третього Майдану. Семенченко відмовляв їх від цих ідей і закликав діяти в межах закону.

Також військовослужбовці висловили невдоволення діями ОБСЄ. Вони відзначають, що місія складається з 80% росіян і в цілому перебуває під контролем Москви.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Оксана Сироїд погодилася, що певні дії ОБСЄ некомпетентні. Вона вказала на те, що зараз розробляють нові стратегії врегулювання конфлікту на сході України.

Також представники батальйону "Донбас" висловлювали бажання про заборону торгівлі з Росією на державному рівні.