Френсіс Бін Кобейн, дочка відомого музиканта Курта Кобейна розповіла про своє життя після смерті батька. До цього дівчина не давала коментарі з приводу життя зіркової родини, але зважилася на це перед прем'єрою свого фільму про батька.

У своєму першому великому інтерв'ю для журналу Rolling Stone юна художниця розповіла про себе, про свої стосунки з матір'ю Кортні Лав і про свій документальний фільм про батька.

Читайте також: Знайдено кавер Курта Кобейна на пісню Beatles

"Курт дійшов до того, що йому доводилося жертвувати всім у своєму житті заради музики. Тому що навколишній світ вимагав цього від нього. Думаю, це одна з причин, чому він більше не захотів бути з нами і подумав, що всім буде краще без нього . Якби він був живий, у мене був би батько. І це було б чудово", - розповіла вона.

Донька Курта Кобейна каже, що музика батька їй не дуже подобається. Але Френсіс виділяє кілька пісень групи, які відображають її батька, наприклад, "Territorial Pissings" і "Dumb", під яку вона завжди плаче ..

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Прем'єра фільму "Курт Кобейн: Чортів монтаж" відбулася в світі 24 січня цього року, а в Україні його почнуть показувати з 27 квітня. Френсіс Бін Кобейн каже, що стрічка є емоційною журналістикою.