Сьогодні терористи тричі атакували бойові позиції українських військових в районі Широкиного. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook "Оборона Маріуполя".

Противник відкрив вогонь з самого ранку, о 7.05 жителі Лівобережжя та Східного чули сильні вибухи. Терористи застосували реактивні снаряди для атаки на позиції українських військових.

Читайте також: Поранений в обстрілі Широкино боєць помер

Бійці АТО відкрили у відповідь вогонь з мінометів 82 калібру, змусили супротивника відступити. Терористи зазнали втрат і запросили режим припинення вогню. На даний момент ситуація повністю перебуває під контролем українських військових.

Прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов підтвердив обстріли Широкиного.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Близько 5-ї години противник відкрив вогонь, використовуючи стрілецьку зброю, а саме гранатомет і кулемет в районі населеного пункту Широкине. Потім він перейшов на більший калібр, а саме - міномет 82 калібру. І потім, близько сьомої години 20 хвилин завершив обстріл з танків", - повідомив Горбунов.

Нагадаємо, що ситуація в районі Широкиного залишається складною, терористи постійно атакують українських військових. Вчора дорогою до шпиталю загинув один боєць АТО, який отримав поранення під Маріуполем.