В інтернеті з'явилася кавер-версія лідера групи Nirvana Курта Кобейна на пісню The Beatles - And I Love Her. Запис знайшли ​​під час роботи над фільмом "Курт Кобейн: Чортів Монтаж" про життя і творчість легендарного рокера. Про це пише видання People.

"Ніхто в житті Курта - ні його менеджмент, ні дружина, ні колеги з гурту, ніколи не чули його бітлівський кавер. Я знайшов його на одній з аудіоплівок. Це пісня Пола. Схоже, цей аудіозапис руйнує давній міф ", - говорить звукорежисер Бретт Морген, що розбирав безліч невідомих записів Курта.

Раніше вважалося, що Кобейн не надто любив Пола Маккартні, хоч він і заявляв в інтерв'ю, що шанує The Beatles в цілому. Однак цей міф виявився помилкою, що й підтверджує виконання Куртом бітлівської пісні авторства Маккартні.

Прем'єра документального фільму про Курта Кобейна відбудеться 4 травня.

Читайте також: Мережу сколихнула Metallica на бандурі

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, Пол Маккартні двічі виступав разом з учасниками групи Nirvana - басистом Крістом Новоселичем, барабанщиком Дейвом Гролом і гітаристом Петом Сміром. Це було наприкінці 2012 року на благодійному концерті для жертв урагану "Сенді",а також влітку 2013 року в рамках туру Маккартні по США.