Вранці в Широкине з 5:30 до 7:30 тривав мінометний обстріл позицій солдат "Азова". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр полку.

В результаті перестрілок осколкове поранення потилиці отримав один із солдатів на прізвисько "Кірт". Прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов повідомив, що пораненого 21-річного жителя Хмельницької області госпіталізували, надали першу медичну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Також з 16:45 по 19:10 бойовики застосували нову тактику- "запит на припинення вогню". Терористи сигналізували військовим про те, що атаку необхідно закінчити, після чого українські військові сумлінно завершували вогонь, а через час противник поновлював обстріл.

Читайте також: Мешканці Широкиного відкрито просять бойовиків іти геть

За минулу добу терористи чотири рази атакували українських військових в Широкине, і один раз в районі Бердянського. При обстрілі використовувалися міномети.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Сепаратисти ховають військову техніку в житлових будинках населеного пункту Саханка, розташованого недалеко від Широкине. Один з терористів показав на своїй сторінці фото танка, захованого в гаражі будинку. Геолокація фото в соціальній мережі доводить цей факт.