У київському Державному музеї авіації відбудеться другий міжнародний фестиваль старовинних автомобілів. Учасники виставки планують приїхати з усіх куточків України, а також з Німеччини, Франції, Польщі, Чехії та інших країн.

Від Севастопольської площі до Державного музею авіації під час виставки будуть ходити три додаткових автобуса. Також на виставку можна буде дістатися з Харківського масиву на автобусі № 220.

В рамках програми відбудеться відкрите голосування за найяскравіший автомобіль виставки (приз глядацьких симпатій), оцінка автентичності поданих легкових автомобілів, вантажівок і автобусів, презентації автоколекцій, дефіле старовинних авто, з'їзд автомобільних фан-клубів, відкриття мотосезону, з'їзд байкерів з презентацією мототехніки, з'їзд скутерів і експозиція колекційних моделей, відкриті змагання циклу "Кращий механік України", майстер-класи по автомобільному камуфляжеві. Також пройдуть дитячий слалом на електромобілях і змагання зі стрільби. Спеціальним гостем фестивалю буде гурт "Шабля" - виконавець пісні "Брати Українці".

"Ретроавтофестиваль" пройде з 24 по 26 квітня за адресою: вулиця Медова, 1.