В результаті безперервних обстрілів з боку російсько-терористичних військ і бандформувань "ДНР" селище Піски поруч з Донецьком перетворилося у безлюдні руїни. Про це пише журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

"Ось з чим прийшов" русский мир "в Піски - велике село і дачне селище під Донецьком. Російська артилерія рознесла село вщент. - Пише блогер. - Я не знімав уламки будівель на околицях - так, заїхав у центр села, тут вирувало життя ... На першому фото - школа. На другому - будинок судді ... Фото 3 - церква. Фото 4 - вид типової п'ятиповерхівки в Пісках. Фото 5 - не знаю яка будівля. Поруч зі школою - центр села. У селі залишається жити близько 100 жителів, незважаючи ні на які обстріли. Військові їм допомагають у міру сил. Красиве було місце ... А зараз там декорації з блокбастерів про війну ".

Нагадаємо, незважаючи на Мінські домовленості і припинення вогню, російсько-терористичні війська не припиняють обстріли українській території в тому числі і з використанням артилерії, яка повинна була відведена від лінії зіткнення.