Вчора увечері на Оболонському проспекті чоловік напав на двох міліціонерів. Одного вдарив ножем у груди, другого – в ногу. Зупинити його вдалося тільки пострілами.

Патрульні у важкому стані перебувають в лікарні.

"Це сталось близько 22:15, троє співробітників Оболонської міліції патрулювали на машині Оболонський проспект. Побачили підозрілого чоловіка з пакунками. Попросили документи, але невідомий почав тікати. Забіг за газову заправку, один з правоохоронців його майже наздогнав. Але зловмисник дістав ножа та наніс хлопцю удар в область грудної клітки. Саме в цей момент підбіг і другий правоохоронець. Між ним та невідомим чоловіком зав'язалася бійка. Дісталося і другому міліціонеру — лезо ножа потрапило йому в праве стегно. Але завдяки тому, що не пройшло глибоко, патрульний, не розгубившись, зміг вчасно застосувати вогнепальну зброю та знешкодити злочинця", - каже начальник міліції громадської безпеки столичного Главку Ігор Коваленко.

20-річний та 27-річний міліціонери госпіталізовані, один зараз у вкрай важкому стані. Особу вбитого нападника досі встановлюють, ніж зі слідами крові вилучили на експертизу.

"Ще не готові сказати ім'я та звідки він. Більш нову інформацію отримаємо пізніше", - кажуть в прес-службі столичної міліції.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще