Орангутанг у Борнео акуратно помився краденим милом. Мандрівники зняли відео, коли помітили тварину з обмилком в лапах.

31-річний канадський фотограф Кевін Су подорожував по національному парку в Борнео разом зі своєю дівчиною. Пара жила похідним життям. Одного ранку Су виявив, що його мило пропало. Озирнувшись, чоловік побачив орангутанга, який намилювався вкраденим засобом гігієни, повідомляє Mirror.

"Це було просто вражаюче. Інтелігентний орангутанг акуратно мився прямо перед нами", - розповів фотограф. За його словами, мавпа намагалася імітувати поведінку людини.

"Я впевнений, що орангутанг спостерігав за нами з подругою, коли ми милися. Після цього він, ймовірно, вирішив повторити наші рухи. Єдине, тварина не знала, як змити з себе мило, тому почала його злизувати. Цьому ми його не вчили",- запевнив Кевін Су.

Вищі примати, такі як шимпанзе, бонобо, горили, орангутанги, гібони і сіаманги, є найбільш схожими на нас тваринами. На сьогоднішній день ретельно вивчено понад 40 популяцій шимпанзе. Вчені виявили не менше 65 категорій поведінки, які культурно передаються, включаючи різні технології, спілкування, гру, збір їжі і методи харчування, а також суспільну поведінку.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще