У штабі АТО розказали про продовження атак на опорні блок-пости українських військових на сході країни.

Як повідомляє прес-центр, з опівночі, окупанти, зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по позиціях сил АТО в селищах Красногорівка, Березове, Опитне.

О пів на першу ночі бойовики з танків атакували Опитне і Водяне.

Терористи продовжили спроби прориву біля Старогнатівки, для атак на опорні позиції бійців вони використали артилерію калібру 152 міліметри.

А о 1.05, 3, 3.50 та 4 годині сепаратисти з реактивних систем залпового вогню обстріляли бійців АТО у селищі Богданівка, що поблизу Маріуполя.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Традиційно зранку терористи зменшили активність на сході країни. Проте з 8.30 і до о пів на одинадцяту дня бойовики атакували з артилерії калібру 152 міліметри в районі Старогнатівки.

Близько 13 години, дві диверсійно-розвідувальні групи противника, використовуючи стрілецьку зброю вступили в бойове зіткнення з українськими військовими. Воїни дали адекватну відповідь сепаратистам, вони відступили.

Офіцери штабу констатують, що серед військового командування терористів немає єдності. Окрім того, серед польового командування та офіцерів бойовиків частіше виникають конфлікти.

Читайте також: До зони АТО не впустили дві машини з продуктами (фото)

Сварки в основному виникають через гроші. Сепаратисти 15 батальйону займались здирництвом у населеному пункті Брянка. В основному вони вимагали гроші у місцевих бізнесменів.

Через мародерство 7 серпня до населеного пункту приїхали псевдо правоохоронці з Луганська у супроводі підрозділу спецпризначення "Омега".

Нагадаємо, що секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив про майбутні провокації серед угрупувань терористів для майбутніх звинувачень українських військових.