Сьогодні група будівельників пікетувала готель Hilton Kyiv на бульварі Шевченка. Учасники пікету - керівництво, інженери і монтажники приватного підприємства Мережевий стандарт. Люди вимагали від власників готелю розрахуватися за виконані роботи.

Про це пише Кореспондент.

За заявою директора Мережевого стандарту Станіслава Лімонта, його компанії залишилися винні близько двох мільйонів гривень.

"Загальна вартість робіт на об'єкті становила понад сорока мільйонів гривень. Під час будівництва в 2011-2014 роках оплата надходила в повному обсязі і своєчасно. Але як тільки всі роботи були завершені і останні акти виконаних робіт на суму близько 1,8 мільйонів гривень підписані, остання частина оплати "зависла". Більше того, нам без жодних пояснень не підписали ще кілька актів виконаних робіт на суму близько 300 тисяч гривень. Тобто, вся робота зроблена, є акти підписані, брендовий готель Хілтон Київ уже рік працює, але гроші за виконані роботи так і не виплачені", - заявив він.

Читайте також: У Донецьку сотні мітингувальників вимагають ефективної роботи від ОБСЄ

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Директор додав, що вийти на пікет його компанія вирішила після шести місяців безуспішних переговорів з боржником, коли в ній склалася критична фінансова ситуація.

"В даний момент ми вже звернулися з позовними заявами до суду. Однак судові дебати - справа нешвидка, а людям потрібно годувати свої сім'ї вже сьогодні. Деякі з них не отримували зарплату кілька місяців", - повідомив Лімонт.