Приватну колекцію фотографій, зроблених на весіллі принца Чарльза і леді Діани Спенсер 29 липня 1981, продадуть на аукціоні в США. Про це пише британське видання The Guardian.

Світлини належали помічникові лорда Патріка Лічфілда - двоюрідного брата королеви Єлизавети II, який на церемонії був фотографом.

За інформацією видання, колекція складається з 14 фотографій, на яких королівська сім'я зображена у неофіційній обстановці під час прийому в Букінгемському палаці. Один зі знімків був зроблений на балконі палацу, куди молодята вийшли привітати громадян.

Фотографії - сім кольорових і стільки ж чорно-білих - помічник Лічфілда отримав в якості оплати за свою роботу. Відзначається, що дані світлини не тільки не були опубліковані, але і не увійшли до весільного альбому, подарованому принцу Чарльзу і принцесі Діані.

Читайте також: Принцу Гаррі запропонували роль в "Грі престолів"

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Оціночна вартість кожної фотографії складає від 1 тисячі до 2 тисяч доларів. Аукціон відбудеться 24 вересня в Бостоні, штат Массачусетс.

Раніше у січні 2011 року мешканка Нової Зеландії Катріна Грінслейд продала на онлайн-аукціоні невеликий шматок торта з весілля принца Чарльза і Діани. Лот пішов з молотка за 290 доларів США. За словами мешканки Крайстчерча, шматок торта зберігався в її родині протягом 30 років - в 1981 році його приніс додому її батько, який служив у той час в королівських ВВС. За традицією, в день весілля члена королівської сім'ї частування розсилаються всім військовослужбовцям, які перебувають у підпорядкуванні королеви Великої Британії.