Прикордонна служба "Червоний Чабан" затримала три фури контрабандної м'ясопродукції, які прямували до Севастополя. На вантажні автомобілі були виявлені підроблені супровідні документи.

Варто відзначити, що 45 тонн яловичини везли з Кіровоградської області, а документи були оформлені на фірму з Тернопільської області, передає УНН.

"Згідно з наданими супровідним документам дана м'ясопродукція була вироблена і відвантажена приватним підприємством Тернопільської області. Після того, як співробітниками Держприкордонслужби була уточнена інформацію в даному приватному підприємстві, з'ясувалося, що будь-які документи на даний вантаж ними не видавались і вантаж не вирушав з їхнього підприємства", - повідомив начальник відділу прикордонного контролю штабу Херсонського прикордонного загону Сергій Рибаченко.

Читайте також: На Одещині затримали 130 літрів контрабандного спирту

Як відзначають прикордонники, на сьогодні найбільш поширеною схемою на цій ділянці кордону є використання контрабандистами подвійного пакету товаро-супровідних документів або підроблених документів. У більшості випадків правопорушники транспортують м'ясо, рибу, овочі та інші товари.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня українські прикордонники не пропустили в Крим 36 тонн курятини.