Молодіжний журнал трендів Білорусі створив путівник для президентів, які сьогодні в Мінську збираються на переговори про припиненню вогню на сході України. Кажуть, що вперше за довгий час в країну приїхали лідери великих держав. І кожен з впливових політиків після зустрічі зможе знайти для себе багато цікавого.
"Ми сподіваємося, що переговори між Меркель, Олланд, Путіним і Порошенко закінчаться результативно. А в їх учасників навіть залишиться час познайомитися з Мінськом і його безмежними можливостями для інтелектуального відпочинку", - пишуть журналісти.

Володимиру Путіну вони радять почати візит до країни з обмінника на вокзалі, сфотографуватися з пам'ятником Дзержинському, подивитися на російські реалії у фільмі "Левіафан" та у казино, "бо там, коли ти загулявся, ніхто не гине", - уточнюють автори путівника.

Ангелі Меркель створили маршрут по пивзаводам та пивбарам. Бо там, кажуть, як в Берліні.

Франсуа Оланду радять відвідати житловий масив Сухарьово у Фрунзенському районі міста. Там він дізнається, що арабські квартали в Парижі не є такими жахливими. Також кажуть, аби він придбав половинку "Бородинського" хлібу, він зможе відчути як смак змінився з 1812 року та відвідати місцеві круасани, які продають в "Чебуречній".

Нашому президенту культурну програму пропонують почати з пам'ятника Леніну, якого в Києві же немає, відвідати спа-салон, аби хоч трохи розслабитись. Також, радять де саме купувати смачне сало.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще