У Криму недоступний зв'язок українського оператора "Укртелеком". Користувачі виявили це сьогодні пізно вночі, повідомляє Крим.Реаліі.

Пропав інтернет-зв'язок та мобільний, що надається оператором. Зателефонувати на шестизначні номери зі стаціонарного телефону неможливо, як і за межі Криму. Зв'язок є лише усередині регіону. Здзвонитися між абонентами "Укртелекому" по стаціонарному зв'язку поки ще можливо.

Додзвонитися в службу підтримки оператора не вдається, кримським користувачам повідомляють, що лінія перевантажена, дзвінки з материкової України обриваються короткими гудками. Офіційних заяв від "Укртелекому" поки що немає.

У соцмережах стала з'являтися інформація про погром у кримському офісі компанії. "Сьогодні приводили в непридатність на Укртелекомі всю техніку, виривали з коренем дроти, проводили демонтаж обладнання, розбивали і нищили все, що можна знищити", - пише блогер Ліза Богуцька.

Вранці 10 лютого відключений і оператор "МТС Україна", що працював на півострові в технічному роумінгу на апаратах, що підтримують формат зв'язку 3G.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Питання про викуп об'єктів "Укртелекому" "Держрада" Криму планувала розглянути на найближчій сесії, яка відбудеться 11 лютого.

Кримське відділення "Укртелекому" обслуговує понад 80% кримських абонентів фіксованого телефонного зв'язку. Компанія належить українському олігарху Ринату Ахметову.