Російський музикант, лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков після київського концерту поїхав в Одесу і зустрівся з головою обласної держадміністрації Міхеілом Саакашвілі.

Як повідомив глава Одеської ОДА на своїй сторінці в Facebook, вони обговорили свої враження від України. Музикант розповів про теплий прийом в Києві.

"У нас в гостях був Борис Гребенщиков. Він приїхав після концертів у Тбілісі та Києві і ділився своїми враженнями. Був у захваті від київської аудиторії і в цілому дуже тепло відгукувався про Україну", - написав Саакашвілі.

Раніше на зустрічі з жителями Ізмаїла Саакашвілі розповів, що чекає російських туристів в Одеську область і дуже радий був би зустрічі з музикантом Андрієм Макаревичем, гуртом "ДДТ", Земфірою.

Також він висловив величезне бажання побувати на концерті Бориса Гребенщикова. Вийшло так, що артист сам приїхав до нього.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Читайте також: Борис Гребенщиков заспівав на київському концерті пісню Цоя

Нагадаємо, що на вихідних Борис Гребенщиков дав два концерти в київському клубі "Carribean club". На нього прийшли навіть жителі Санкт-Петербурга, які проїздом гостювали у родичів.

Гребенщиков говорив про буддизм, роль генія в історії та про сенс життя. Він жодного разу не торкнувся теми політики.