Державна прикордонна служба повністю змінить особовий склад підрозділів, які працюють в столичних аеропортах і на залізничній станції. Це відбуватиметься в рамках реформування правоохоронної системи.

Про це сьогодні повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян на брифінгу, передає "5 канал".

Він зазначив, на виконання доручень президента Петра Порошенка щодо реформування правоохоронної системи, з 1 серпня цього року прикордонне відомство запускає пілотний проект. Його гасло – "Служити, захищати та допомагати".

Головна мета проекту є підвищення рівня довіри суспільства до прикордонної служби, а також створити максимально комфортні умови для перетину українського кордону. Для цього будуть готувати прикордонників нової формації.

Читайте також: Контрабанда сигарет на Закарпатті майже зупинена – Москаль

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Під час першого етапу цього реформування повністю замінять особовий склад підрозділів, які несуть прикордонну службу в столичних аеропортах "Жуляни", "Гостомель". Аналогічна зміна торкнеться залізничної станції "Київ-Пасажирський".

Нагадаємо, Державна прикордонна служба в межах компетенції згідно з вимогою президента посилить заходи, що протидіятимуть незаконному видобутку та контрабанді бурштин. Для моніторингу можливих місць незаконного видобутку залучать авіацію.