1 серпня миколаївські представники партії "Блоку Петра Порошенка" планують організувати концерт за участю відомих українських виконавців у зоні АТО, приурочений до Дня Повітряно-десантних військ.

Про це повідомили у прес-службі партії "Блок Петра Порошенка".

Захід покликаний морально підтримати десантників, що захищають в цей нелегкий для країни час незалежність і цілісність України.

Організаторами та волонтерами зараз здійснюється збір подарунків для наших військовослужбовців. Презенти планують вручити захисникам держави після концерту.

Наступного дня в Миколаєві відбудеться концерт-реквієм з нагоди Дня Повітряно-десантних військ. Місце проведення вибрали недалеко від дислокації 79-ї окремої аеромобільної бригади.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Читайте також: Луганська "Просвіта" зніме фільм про УПА Львівщини

Нагадаємо, що історія ВДВ бере свій початок від 2 серпня 1930 року. У цей день на навчаннях Військово-повітряних сил Московського військового округу під Воронежем десантували на парашутах підрозділ десантників у складі 12 осіб. Тоді експеримент за участю ВДВ дозволив військовим теоретикам побачити перспективу переваги парашутно-десантних частин.