Cьогодні в Дніпропетровську, Ужгороді і Мукачеві почали приймати документи в нову патрульну службу. В Ужгороді губернатор Закарпаття Геннадій Москаль вдягнув нову форму і пообіцяв залучити нових поліцейських для патрулювання кордону.

"Ви бачите, все іде прозоро, у цьому великому залі, з обох сторін з балконів усі бажаючи можуть спостерігати за процесом прийняття документів. Ніхто сюди з яблуками чи банками меду не приходить, щоб здати документи", - заявив Москаль під час урочистого відкриття прийому документів.

Презентувати набір в нову поліцію приїхали радник заступника міністра МВС Хатія Деканоїдзе і депутат Мустафа Найем, який керуватиме процесом. Проект почали реалізовувати у регіоні в зв'язку з подіями цього місяця.

"Нова поліція і я зробимо так, щоб вулиці Мукачева та Ужгорода, а також прикордонну зону мають патрулювати нові поліцейські. Це шлях для відновлення регіону", - зазначив Москаль.

Читайте також: У Миколаєві 3 людини на одне місце патрульного - Аваков

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Набір документів для 230 патрульних Закарпаття триватиме до 11 серпня. Кандидатами можуть бути громадяни України від 21 до 35 років, з юридичною освітою і правами водія.

У Дніпропетровську набір документів продовжиться до 14 серпня. Тут відберуть 110 нових поліцейських. На вулицях міста вони з'являться вже з листопада.