Всеукраїнська громадська організація "Комітет виборців України" вимагає від Міністерства внутрішніх справ розслідувати появу громадян з підробленими журналістськими посвідченнями газети від організації "Точка зору". Всі вони мають спортивну зовнішність, а помітили їх на кількох виборчих дільницях в ході довиборів на окрузі №205 в Чернігові.

Про це повідомила прес-служба громадської організації, посилаючись на її генерального директора Олексія Кошеля.

Він наголосив, що Центральна виборча комісія дозволила комітету виборців спостерігати спостереження на довиборах у Чернігові. Всіх спостерігачів організації офіційно зареєстрували в окружній виборчій комісії. Жодних інших офіційних посвідчень, за його словами, вони не надавали.

Читайте також: На чернігівських виборах наплив "тітушок"

У комітеті розцінюють появу людей з підробними журналістським посвідченнями організації як потенційну можливість зриву голосування. Вони закликають правоохоронців приділити необхідну увагу цьому правопорушенню.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо, сьогодні у Чернігові на виборчому окрузі №205 проходять проміжні вибори народного депутата. Всього у бюлетені представлений 91 кандидат, а до виборчих списків включили 150 тисяч громадян. Наразі працює 83 дільниці.