Король поп-музики Майкл Джексон мріяв зіграти у легендарному фільмі "Зоряні війни", але режисер картини Джордж Лукас відмовив йому.

Американський актор Ахмед Бест, який зіграв персонажа Джа Джа Бінкса, розповів, що разом із ним на кастингу картини був Майкл Джексон. Він хотів зіграти того ж самого представника раси гунган. Але режисер "Зоряних воєн" вирішив, що зірка світового масштабу відволікатиме глядачів.

"Майкл Джексон мріяв виконати роль Джа Джа Бінкс, але Джордж Лукас бачив в цій якості мене. Джордж говорив, що Джексон хоче грати гуманоїда в гримі, як у своєму кліпі Thriller. А от сам режисер хотів, щоб Бінкс був зроблений за допомогою комп'ютерної графіки", - додав Ахмед Бест.

Самого Джа Джа Бінкса глядачі картини сприйняли негативно. Але ж Бест не жалкує, що взявся за виконання ролі цієї істоти.

Читайте також: Логіки люблять хеві-метал, а романтики - блюз

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, у грудні цього року на великі екрани вийде фільм "Пробудження сили", який є сиквелом першої трилогії "Зоряних війн". Цю частину, на відміну від попередніх, знімала компанія Disney, яка купила франшизу у Lucas Film.