В Україну з офіційним візитом прибуде заступник помічника держсекретаря США з військово-політичних питань Тіна Кайданов. Зустріч запланована на 23-29 квітня.

Про це повідомляє прес-служба американського зовнішньополітичного відомства. Крім України, у її в планах відвідати Німеччину, Естонію і Україну.

"В Естонії і в Україні посол Кайданов зустрінеться з цивільними і військовими офіційними особами для обговорення широкого кола військово-політичних питань, включаючи регіональні стратегічні пріоритети, сприяння в сфері безпеки, військова співпраця і пов'язані з цим питання", - пояснили в зовнішньополітичному відомстві мету візиту представника Держдепартаменту.

Кайданов має намір зустрітися в Німеччині з представниками Європейського командування США і іншими американськими чиновниками. Головною темою їхніх переговорів буде зміцнення сил країн-союзників по НАТО.

Обговорювати також будуть плани по боротьбі з терористичною організацією "Ісламська держава" і бойовиками в Афганістані.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що санкції щодо Росії будуть діяти до повного виконання пунктів Мінських домовленостей.