Версія про подвійне громадянство Романа Насірова поповнилася новими фактами. Як виявилося, відсторонений керівник ДФС володіє елітною нерухомістю у Лондоні, габарити та вартість якої вражають навіть ріелторів із багаторічним стажем.

Про це йдеться у проекті розслідувань "Схеми".

У переліку володінь підозрюваного – квартира у діловому районі британської столиці, що розташована за адресою Лаймхарбор, 3. За неї він віддав близько півмільйона фунтів ще у 2007 році, але через такий значний проміжок часу ціна на неї зросла у кілька разів.

Інше лондонське помешкання Насірова, згідно документів, знаходиться на півночі міста – цей район заселений виключно бізнесменами, політичними діячами та просто заможними людьми.

Придбав він ще й квартиру на 4 кімнати, але вже у рамках так званого "соціально житла" – місцевість не така престижна,як дві попередніх, але коштує тут нерухомість не менше 120 тисяч фунтів.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Фахівці із продажу житла запевняють, що такі квартири купують рідко – їх переважно здають в оренду, адже це може приносити непоганий прибуток щомісяця: від 1452 фунтів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романа Насірова запідозрили у тому, що він приховував подвійне громадянство. Британські документи колишнього глави ДФС тепер перевірятимуть у НАБУ.